A belváros az elmúlt években nagyon sokat változott. Az üresen álló, vagy éppen outletekkel tarkított Király utca ma már hemzseg a jobbnál-jobb, hangulatosabbnál-hangulatosabb vendéglátóhelyekkel, a sétáló utca egyik ékköve pedig a színházzal szemben található Trezor Rendezvényház, amely tavaly nyáron nyitott. Az épület korábban kaszinóként, szórakozóhelyként, na meg pénzintézetként is üzemelt, nevét az utóbbiról kapta, de erre később visszatérünk. A hely ügyvezetőjével, Zeller Tamással beszélgettünk.

– A 2019-es Zsolnay Fényfesztiválra nyitottunk meg először, majd egy hónappal később, július végén már állandó nyitva tartással vártuk a vendégeket. Hosszú út áll már mögöttünk, hiszen az egész épület felújítása, az engedélyek beszerzése nagyjából másféléves munka eredménye.

Az ügyvezető azt is elmondta, hogy prémium helyet szerettek volna csinálni, ahol az alapanyagok mellett odafigyelnek a kiszolgálás minőségére is, és hatalmas az ital választék. A Trezor egy nyitott és változatos hely, és talán hiánypótló is a belvárosban. Pálmafás terasz, gyönyörűen kivitelezett, hatalmas belsőterek, és elképesztően széles választék fogad minket.

– Alapvetően ez egy rendezvényház, ahol konferenciákat, esküvőket, filmvetítéseket, nagyobb születésnapokat is tudunk tartani, ehhez három egybenyitható terem is rendelkezésre áll. Emellett nagyon modern fény és hangtechnikát használunk. – folytatta Zeller.

És valóban, a hely igen nagynak tűnik, mint később kiderül 560 négyzetméterről van szó. De felmerül a kérdés, kinek készült a Trezor, kit akar megszólítani?

– Mindenki célközönség, akinek van igénye a jóra. – válaszol kérdésünkre az üzletvezető.

A Trezor pedig a legapróbb részletekre is odafigyel: saját tervezés, egyedi itallap, külön marketinges, kommunikációs és tervező csapat áll rendelkezésükre, az alkalmazottakat folyamatosan tovább képezik, aminek eredményeként ugyanazokkal dolgoznak, akikkel elkezdték a munkát 2019 nyarán.

És hogy miért pont Trezor?

Az épület, ahogy már írtuk pénzintézet is volt korábban, és egy hatalmas igazi trezor is található benne, amit bárki megtekinthet, aki felkeresi Pécs egyik legexkluzívabb vendéglátóhelyét.

fotók: Hegedűs Tünde