A koronavírus-járvány hatására Pécsett is számos vendéglátóegység zárta be határozatlan időre a kapuit, a hónap elején bejelentett enyhítések hatására több helyütt a kerthelyiségek már megnyitottak. Gulyás Gergely miniszter a szerdai kormányinfón újabb lazításokról beszélt, többek között arról, hogy a vidéken már nem csak a kerthelyiségek lehetnek nyitva, hanem az egységek belső terei is, persze a megfelelő óvintézkedések betartása, úgy mint maszkviselés vagy a távolságtartás továbbra is kötelező érvényű.

A pécsiek tehát elkezdtek fellélegezni, hiszen számos kedvenc helyük nyílt már ki, ám a mostani bejelentésre, túlzás nélkül rengetegen vártak. A Király utcában található Reggeli sokak kedvenc reggelizőhelye, a pontos újranyitás dátumát azonban a csapat csak ma tette közzé hivatalos Facebook oldalukon:

“BREAKING NEWS! Szívből jövő örömünkre szolgál bejelenteni a nagy hírt: csütörtökön, azaz május 21-én ismét megnyitja ajtaját a @reggelipécs. Nagyon köszönjük folyamatos támogatásotokat és a felénk irányuló rengeteg kedves gesztust! Gyertek, ünnepeljetek velünk egy jó kávé és reggeli társaságában! Találkozzunk csütörtökön!” – írták bejegyzésükben.

BREAKING NEWS!Szívből jövő örömünkre szolgál bejelenteni a nagy hírt: csütörtökön, azaz május 21-én ismét megnyitja…

Közzétette: Reggeli – 2020. május 17., vasárnap