Péterffy Attila, Pécs polgármestere egy hosszabb Facebook posztban tette közzé, hogy kerékpárútfejlesztés és útfelújítás miatt forgalomkorlátozásra lehet számítani a Nagy Imre úton, a kis Tesco és a Penny közti szakaszon, illetve arról is beszámolt, hogy munkagépek lassíthatják a forgalmat a Megyeri úton, a Pláza és az Expo közti szakaszon.

“Május 18-án újabb másfél kilóméteres bicikliút építési munkálatai kezdődnek meg a Maléter Pál úti csomóponttól egészen az Expo Centerig. A szakasz eleje a Maléter Pál út jelzőlámpás csomópontjánál véget érő, már meglévő bicikliúthoz, a szakasz vége pedig a pellérdi kerékpárutat a Füzes dűlővel összekötő kerékpárúthoz csatlakozik. A projekt keretein belül a Nagy Imre út Maléter Pál úti és Keszüi úti csomópontja közötti szakasz is felújításra kerül!A Megyeri úti fejlesztés a terv szerint május 18. és május 31. között fog zajlani, míg a Nagy Imre úti fejlesztés két másfél hónapos ütemben, május 25. és augusztus 20. között fog megvalósulni.” – írja bejegyzésében Péterffy.

A polgármester a bejegyzésébeen kitért arra is, hogy folyamatosan tájékoztatni fogják Pécs lakóit a város fejlesztéseiről, illetve az azokhoz kapcsolódó munkálatokról, mindezt azért, hogy mindenki időben fel tudjon készülni az esetleges korlátozásokra és minél kevesebb kellemetlenséggel járjanak a munkálatok.

❗️Kerékpárútfejlesztés és útfelújítás miatt forgalomkorlátozás lesz a Nagy Imre úton, a kis Tesco és a Penny közötti…

Közzétette: Péterffy Attila – 2020. május 15., péntek