Gereben Lívia a KSC Szekszárd és a magyar válogatott tehetséges, fiatal kosárlabdázója, akinél nagyjából egyévvel ezelőtt diagnosztizáltak leukémiát. A fiatal alig húszéves lány egy pillanatra sem adta fel a harcot, ahogy a pályán úgy az életben is nagyon keményen küzdött, és úgy látszik győzött.

Olyannyira, hogy ma eljött a nagy pillanat is: Gereben visszatért a szekszárdi csarnokba, és hosszú-hosszú hónapok után ismét a KSC csarnokában edzett. Ráadásul a fiatal játékos nem olyan rég három évvel meghosszabbította a szerződését, ahogy a nemzetisportnak elmondta, jól van, egyre erősebb és nagyon várja már a következő szezont.

NA KI TÉRT VISSZA?!?SHE IS BACK!!!💙💪🏀😍 #mindenkiszekszardi #együttsemmisemlehetetlen #győznifogszLivi

Közzétette: KSC Szekszárd – 2020. május 21., csütörtök

Gereben betegsége előtt a szekszárdiak alapembere volt, a 2018-as Magyar Kupa döntőn, ahol győzelemre vezette csapatát, őt választották meg a legjobb játékosnak, már bemutatkozott a felnőtt válogatottban, és nemzetközi szaklapok szerint is a világ egyik legnagyobb tehetsége. Természetesen még hosszú út áll a fiatal játékos előtt, de ma óriási lépést tett a visszatérés és a győzelem felé!

Szívből kívánunk jó egészséget, Livi!

fotó: kscszekszard.hu

videó: KSC Szekszárd /fb/