Hoppál Péter, fideszes orgyágyűlési képviselő még márciusban panaszkodott róla, hogy az új pécsi polgármester, Péterffy Attila beígért neki egy közös kávézást, mely közben lett volna miről beszélgetniük, ám ez addig a pillanatig nem történt meg.

Péterffy azonban csak-csak betartotta az ígéretét, ugyan 7 hónapot kellett rá várni, de a közös kávézás megvalósult, sőt a történelmi pillanatot meg is örökítették – számolt be róla a Pécs Aktuál.

“Hoppál Péterrel kávéztam pénteken az irodámban. A pécsi parlamenti képviselővel azért találkoztam, hogy a város jövőjét érintő jelentős kérdésekről beszélgessünk. Ezúton is köszönöm a képviselő úrnak, hogy elfogadta a meghívásom.” – írta a bejegyzésében Péterffy.

👉Hoppál Péterrel kávéztam pénteken az irodámban. ☝️A pécsi parlamenti képviselővel azért találkoztam, hogy a város…

Közzétette: Péterffy Attila – 2020. május 22., péntek

A nagyszerű pillanatról természetesen Hoppál Péter is megemlékezett a közösségi oldalán.

“Pécsről, Pécsért tárgyalóasztalhoz ültünk Péterffy Attila polgármester úrral. Hét hónap után volt mit megbeszélni, sok pécsi ügy szólít közös cselekvésre. Köszönöm a kávét!” – írta a Facebook oldalán Hoppál.

Pécsről, Pécsért tárgyalóasztalhoz ültünk Péterffy Attila polgármester úrral. Hét hónap után volt mit megbeszélni, sok pécsi ügy szólít közös cselekvésre. Köszönöm a kávét! #pécsakultúravárosa

Közzétette: Dr. Hoppál Péter – 2020. május 22., péntek