Idén huszonhatodik alkalommal rendezték volna meg Polkonyán a több ezer látogatót vonzó Pünkösdi Nyitott Pincéket, ám ez idén sajnos a koronavírus-járvány miatt elmarad. Ennek ellenére a borkedvelőknek idén sem lemondaniuk a borkóstolókról, ugyanis a szervezők közösségi oldalukon tették közzé, hogy bár a nyitott pincék elmarad, Palkony mégis nyitva lesz.

„A Pünkösdi Nyitott Pincék rendezvényünk elmarad, DE pincéink, bisztróink, éttermeink örömmel, borral várnak minden látogatót szombaton és vasárnap! A Pincék az aktuális kormány rendeleteknek megfelelően várnak NYITVA!” – írták a bejegyzésben, sőt arról is tájékoztatták a közönséget, hogy egy kis meglepetéssel is készülnek.

„Vendégeinket egy kis meglepetéssel várjuk: ha vásárolsz Palkonya poharat a Pincéknél, ajándékba megtöltjük neked a poharat finom palkonyai borral.” – tudatták a jó hírt a Facebook oldalukon.

A bejegyzésben arról is hírt adtak, hogy mely pincék várják a látogatókat: Hárságyi PinceHárságyi Pince Pünksöd Lazulás– Haraszti Családi Pincészet- Haraszti Birtok és CampingBirtok Nyitva @ PünkösdMokos PincészetMOKOS GARDEN LIGHT | Pünkösdi Chill Zone a Mokos PincészetbenPavilon Palkonya– Németh és Németh Pincészet NNbor azok, melyek fogadják a borozni vágyókat, emellett a – PalKonyha, Panzió, SpeizVaj Bisztró és Vendégház is nyitva lesz.

Kedves Vendégeink!A Pünkösdi Nyitott Pincék rendezvényünk elmarad, DE pincéink, bisztróink, éttermeink örömmel, borral…

Közzétette: Palkonyai Nyitott Pincék – 2020. május 21., csütörtök

(Fotó forrása: Palkonyai Nyitott Pincék Facebook oldal)