A Blikk információi szerint holtan találták az X-Faktor egykori botrányhős énekesét, Petics Kristófot. A fiatal fiú holttestére vasárnap Újfehértón egy tó vizében találtak rá. Az eset körülményei egyelőre még tisztázatlanok.

A fiatal énekestől egyre többen búcsúznak a közösségi oldalán is, vasárnap este MC Hawer – aki Petics Kristóf korábbi támogatója volt – is megosztotta a tragikus hírt, amire egy Facebook csoportban talált rá.

A fiatal énekestől közben egyre többen búcsúznak a közösségi oldalán. Vasárnap este MC Hawer, Petics Kristóf korábbi támogatója is megosztotta a szomorú hírt, amire egy Facebook-csoportban talált rá.

Az énekes hivatalos Facebook-oldalát azóta ellepték a részvétnyilvánítások:

„Nyugodj békében kiscsillag”

„Egy másik dimenziót választottál! Pihenj, énekelj, hogy emlékedet szívemben míg élek megőrízhessem!”

– olvasható az oldalán.
A megosztó fiatalember sorsa nem volt egyszerű: ő volt a 2016-os X-Faktor botrányhőse, aki még az élő adások előtt esett ki a játékból, ugyanis verekedésbe keveredett egy szórakozóhelyen. Mint ismert az ő helyét vette át akkor Mata Ricsi, aki végül egészen a döntőig menetelt. Kristófot egy ideig támogatta MC Hawer, de az énekes később vele is összeveszett, majd pedig hosszú időre el is tűnt a nyilvánosság elől.

Nem tudom, ez igaz-e… Ha igen, őszintén sajnálom… 😔

Közzétette: MC Hawer – 2020. május 24., vasárnap

(Blikk)