Mint ismeretes, a pécsi kosárlabdázás legnagyobb legendája, a tízszeres magyar bajnok Iványi Dalma hosszú-hosszú évek után int búcsút Pécsnek, és az Uni-Győr vezetőedzője lesz. Távozásakor is elmondta, hogy a PVSK-tól szépen búcsúztak el, és mindezt mi sem bizonyítja jobban, mint ez a kis videó, ahol a legfiatalabb kosárlabdázók virágokkal, öleléssel, puszival és kedves szavakkal búcsúznak edzőjüktől.

Búcsú Iványi Dalmától

Egy verssel és egy-egy szál virággal búcsúzott kosárlabda akadémiánk U11-es leánycsapata vezetőedzőjüktől, Iványi Dalmától. A PVSK ikonja nyártól a győri élvonalbeli női kosárlabdacsapat vezetőedzője lesz.

Közzétette: PVSK Pécsi Vasutas Sportkör – 2020. május 28., csütörtök

Dalma is búcsúzott a korábbi játékosaitól, az alábbi szavakkal:

Drága Kistigriseim!

El nem tudom mondani, hogy mennyire fogtok nekem hiányozni!!! Ezalatt az 1-2 év alatt az életem részévé váltatok és szívemben örökre helyet béreltetek ❤ egyszerre rengeteg Kislányom lett! Köszönöm Nektek, hogy az edzőtök lehettem, és láthattam minden nap szemetekben az őszinte örömöt, csodálatot és játékosságot, amikor együtt „kosaraztunk”! Őrizzétek meg ezt nagyon sokáig és remélem, hogy találkozni fogunk még a pályán. Hajrá Kistigrisek, nagyon szurkolok Nektek!
És kedves Szülők, Nektek is mindent köszönök! Csodálatos, ahogy a háttérből a Lányokat szeretitek, támogatjátok és terelgetitek az Élet útján! Nagyon büszke vagyok rá, hogy összesodort az élet Veletek, öröm volt együtt „dolgozni” ❤