Június 15-én, hétfőn ismét megnyílik a Búza téri ügyfélszolgálati iroda. Az új koronavírus járvány miatt átmenetileg felfüggesztett személyes ügyfélfogadásra ismét lehetősége lesz a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt., a Pécsi Közterület-felügyelet, a Dél-Kom Nonprofit Kft., a Tettye Forrásház Zrt. és a Pétáv Pécsi Távfűtési Kft. ügyfeleinek.

A pécsi önkormányzat szolgáltatói és felügyelete hétfőtől a korábbi nyitvatartási rend szerint fogadják az ügyfeleket. Az időpontok ügyfélszolgálatonként eltérnek, a pontos nyitvatartási rend az alábbi képen látható.

A kormány által meghirdetett egészségügyi veszélyhelyzet továbbra is érvényben van, ezért a Búza téri irodában megjelenő pécsiektől az alábbi óvintézkedések betartását kérjük:

▪️Az ügyintézés és a várakozás során kötelező a maszk (vagy a szájat takaró kendő, sál) viselése.
▪️Annak érdekében, hogy a biztonságos távolság tartható legyen, korlátozott számú ügyfél tartózkodhat egy időben az ügyféltérben.
▪️Azt kérjük, hogy a hostessnél jelezze, milyen ügyben, melyik szolgáltatóhoz érkezett. Várakozni az épület bejárata előtt lehet.
▪️Az ügyfélszolgálati irodába a bejárati ajtó mellett elhelyezett kézfertőtlenítő használatát követően lehet belépni.

A pécsi polgároktól változatlanul azt kérjük, hogy lehetőség szerint továbbra is részesítsék előnyben a telefonos, elektronikus, illetve postai úton történő ügyintézést. Amennyiben mégis a személyes ügyintézés mellett döntenek, azt tanácsoljuk, hogy foglaljanak előre időpontot.

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata