A rendőrség új Facebook-oldalán első kézből értesülhetsz izgalmas vagy szórakoztató sztorikról, korántsem mindennapi esetekről.

A közösségi média nem új terep számunkra, sokan ismeritek és követitek a Twitter- és Instagram-oldalainkat. A Facebookon eddig is találkozhattatok már a megyei rendőr-főkapitányságok bűn- és baleset-megelőzési csatornáival vagy a Budapesti Rendőr-főkapitányság információs portáljával.
 

Most, 2020. június 22-én pedig elindítjuk a Magyar Rendőrség hivatalos Facebook-oldalát is, ahol korántsem hivataloskodva fogalmazunk majd. Inkább sztorizunk, elmesélünk olyan történeteket, amikkel csak nálunk találkozhattok. Rendőrnek lenni ugyanis különleges: a szolgálat közben sok tanulságos vagy szórakoztató, olykor egyedülálló esetet kezelünk, elsősorban ezeket a munkaélményeket szeretnénk veletek megosztani. Persze, a könnyed posztok mellett a rendkívüli eseményekről is beszámolunk majd, minden olyasmiről, ami sokunkat érint. Ezekről első kézből értesülhettek, és mi is várjuk a közvetlen visszajelzéseket, a bejegyzésekhez érkező hozzászólásaitokat.
 

Arra azonban fel kell hívnunk a figyelmeteket, hogy folyamatban lévő rendőrségi ügyeitekről ne itt kérjetek információt! Segélykérést se ezen az oldalon tegyetek, hanem hívjátok minél hamarabb a 112-t! Azért kérjük ezt, mert egy ilyen híváson akár életek is múlhatnak, ezért a bejelentéseket szakképzett operátoroknak kell fogadniuk és kezelniük.
 

Napfelkelte

Új napra virradtunk. 🌞 És micsoda napra: elindult a Facebook-oldalunk! Nagyon vártuk, ezért a szokásosnál is korábban keltünk. Jók a kilátások, és ezt nektek is megmutatjuk. Mi sem mehetünk fel minden nap a Teve utcai székház tetejére, de egy ilyen kivételes alkalomhoz ez a nem mindennapi látvány illik. Legyen szép hetetek! 😊

Közzétette: Magyar Rendőrség – 2020. június 21., vasárnap

Látogassátok, kövessétek az új Facebook-oldalunkat! @PoliceHungaryOfficial

(Police)