A Pécsi Tudásközpont közösségi oldalán számolt be arról az örömhírről, hogy június 22-től újra várja az olvasóit.  Az új koronavírus megelőzése érdekében az épületben egyszerre száz fő tartózkodhat, az arcot eltakaró maszk viselése kötelező. A Csorba Győző Megyei-Városi Könyvtár és a Pécsi Tudományegyetem Központi Könyvtára közösen szolgálja ki hét emeleten az olvasókat.

“Kedves Olvasóink! A Tudásközpont 2020. június 22-én hétfőn 10 órakor újranyitja kapuit. Minden könyvtári szolgáltatásunk újra igénybe vehető lesz. A megfelelő távolság betartása érdekében 100 főben korlátozzuk a Tudásközpontban egyszerre tartózkodó olvasók számát. Kérjük, látogatásuk alatt viseljenek maszkot, belépéskor használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt, és tartsák meg a másfél méteres biztonsági távolságot. Felhívjuk a figyelmet, hogy az újranyitás jelentős forgalomnövekedéssel járhat, így az intézményegységekben a várakozási idő meghosszabbodhat, ezért olvasóink türelmét kérjük a könyvtárhasználat során.” – írták a Facebookon közzétett bejegyzésükben.

Kedves Olvasóink! A Tudásközpont 2020. június 22-én hétfőn 10 órakor újranyitja kapuit. Minden könyvtári szolgáltatásunk…

Közzétette: Tudásközpont (Pécs) – 2020. június 21., vasárnap

(Fotók: MTI/Sóki Tamás)