Az Ökopolisz Nyári Akadémia negyedik napján Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere beszélgetett Ungár Péterrel, az LMP – Magyarország Zöld Pártja országgyűlési képviselőjével.

Válsághelyzetek során milyen lehetőségeik és mozgásterük van a zöld pártoknak? Szükséges-e a radikalizmus a zöld mozgalmakban és ha igen akkor milyen formában? Milyen fenntartható megoldásokkal és válaszokkal tudnak szolgálni a zöld politikusok és döntéshozók válságok kezelése és az újrakezdés idején? A népi-urbánus vitában a zöldek hova tartoznak? Ezekről és több más témáról beszélgetett a két politikus.

Karácsony Gergely / Ungár Péter – Ökopolisz Online Nyári Akadémia 2020

Milyen harcokat kell megvívnia Karácsony Gergelynek annak érdekében, hogy Budapest elmozduljon zöld irányba? Baloldali a zöldpolitika? Mik a következő évek kihívásai a baloldalon? Ezekről és a jövőt vázoló kérdésekről is beszélget Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere és Ungár Péter, országgyűlési képviselő, LMP – Magyarország Zöld Pártja az Ökopolisz ONLINE Nyári Akadémia negyedik, egyben utolsó napján. A beszélgetés a Törésvonal Intézet közreműködésével készült.

Közzétette: Ökopolisz Alapítvány – 2020. július 4., szombat