Döbbenetes dolognak lehettek tanúi azok, akik tegnap Pécs belvárosában jártak, ugyanis egy feltételezhetően hajléktalan pár ott esett egymásnak.

A Blikk információi szerint rengetegen látták őket, ám ők ennek ellenére sem zavartatták magukat. A botrányos jelenetről egy olvasó által készített fotó is landolt a lapnál.

– Az emberek inkább elfordították a fejüket, rendőrt nem láttam. Megdöbbentő a belváros, tele emberi ürülékkel, szeméttel és hajléktalanokkal. Ez a szexelő pár is hajléktalan volt – számolt be a részletekről a Blikk olvasó-riportere.

Kiderült, a rendőrség nem indít nyomozást az ügyben, mert senki nem tett feljelentést. A lap megkereste a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságot, akik közölték:„a vélelmezett jogsértés körülményeinek tisztázásához, illetve az eljárás megindításához a feljelentésnek tartalmaznia kell a feljelentett cselekmény helyét és idejét, az elkövetés körülményeinek leírását, továbbá a bizonyítási eszközök megjelölését, lehetőség szerint azokat eredetiben csatolva a feljelentéshez”.