Motorbalesetben meghalt Koncz Ferenc fideszes parlamenti képviselő, aki pénteken 9 óra előtt Bekecsen szenvedett balesetet.

“Ma reggel egy tragikus balesetben életét vesztette Koncz Ferenc, a Fidesz országgyűlési képviselője. Képviselőtársunkat a frakció saját halottjának tekinti, és osztozik a család fájdalmában” – írta a Fidesz-frakció sajtóosztálya. Koncz Ferenc haláláról Orbán Viktor miniszterelnök is megemlékezett a Facebook-oldalán. A közös képük fölé azt írta, “Drága Barátom, Isten Veled”.

Drága Barátom, Isten Veled // Farewell, my dear friend!

Közzétette: Orbán Viktor – 2020. július 10., péntek

A Police értesülései szerint Bekecsen a Honvéd utcán egy asszony gépkocsijával megfordulást hajtott végre, melynek során egy motorral közlekedő férfival összeütközött. A rendőrség a balesetről annyit közölt, hogy a bekecsi Honvéd utcán egy asszony az autójával éppen megfordult, amikor egy motorral közlekedő férfival összeütközött.

A balesetben a motort kormányzó férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett – szólt a rendőrségi hír. Azonban az Index úgy tudja, hogy Koncz életéért küzdöttek, de nem tudták megmenteni.