Jó hírrel szolgálhatok ezen a forró, nyári napon – kezdte Facebook bejegyzését Péterffy Attila, Pécs polgármestere. Posztjában ugyanis arról beszélt, hogy új jegytípusok lesznek érhetők el a Hullámfürdőben, ennek részleteiről sajtóközleményben tájékoztatták a lakosságot.

A Pécsi Sport Nonprofit (PSN) Zrt. igyekszik az igényekhez igazítani a Hullámfürdőben váltható belépőjegyek rendszerét. Augusztus 1-je, szombattól családi, csoportos és kombinált belépőjegy is elérhető lesz a fürdőben.

A pécsi Hullámfürdőben eddig nem volt családi belépő, akik eddig az intézményt látogatták, külön felnőtt és gyermekjegyet tudtak csak váltani. Augusztus elsejétől ezen változtat a fürdőt üzemeltető PSN Zrt. egy kedvezményes jegytípus bevezetésével. Ezt megváltva egy két felnőttből és egy gyermekből álló család az eddigi 2560 forint helyet mostantól csak 2300 forintot fog fizetni. A nagyobb családok is jól járnak, mert minden további gyermek fejenként 500 forintért, az eredeti gyermekjegynél olcsóbban juthat be a strandra.

Csoportos jegy vásárlására is lehetőséget biztosít a fürdő üzemeltetője augusztus elsejétől, ez 10 fő felett 15%-os kedvezménnyel biztosítja a belépést. A kedvezmény egyformán vonatkozik a normál felnőtt, a kedvezményes felnőtt és a gyermekjegyekre is.

A Hullámfürdő üzemeltetője a felmerült igények kielégítése érdekében további új belépőjegytípusokat is bevezet. Szombattól külön lehet megváltani a strand és külön az uszoda látogatására jogosító belépőjegyet (mindkettő ára felnőtteknek 1000 forint lesz), aki pedig mindkét szolgáltatást szeretné igénybe venni, 1700 forintért kombinált jegyet is vásárolhat. A lépés célja elsősorban az, hogy biztosítsa a benti, fedett medencékben a zavartalan úszást és úszásoktatást.

☀️💦Jó hírrel szolgálhatok ezen a forró, nyári napon a fürdőzni és kikapcsolódni vágyó családoknak és társaságoknak,…

Közzétette: Péterffy Attila – 2020. július 30., csütörtök