Szalagkorlátnak ütközött a Pogányba tartó távolsági busz július 23-án csütörtökön, miközben az autóbuszállomásról kanyarodott kifelé a Siklósi útra.

A BAHÍR információi szerint a Pogány-Pécs vonalon okozott baleset a reggeli órákban a 6 óra 40-es busz, amely az állomásról kikanyarodva szalagkorlátnak ütközött. Lapunk úgy értesült, hogy a járművön utazók közül ketten súlyosabban megsérültek, információink szerint egyikük nyílt töréssel, míg másikuk medence sérüléssel került kórházba.

Megkeresésünkre a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy a baleset 2020. július 23-án 6 óra 42 perckor történt: az autóbusz kanyarodott ki Pécsett, a távolsági autóbusz-pályaudvarról a Siklósi útra. Kanyarodása során a jármű a szalagkorlátnak majd a szegélynek ütközött. 

A  baleset során ketten megsérültek, őket a mentő kórházba szállította. A baleset körülményeit a Pécsi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Amennyiben további információkat tudunk meg a sérültek állapotáról, úgy cikkünket frissítjük.

Lapunk kereste a Volánt is, ám ők azt felelték, hogy az ügyben mivel rendőrségi eljárás van folyamatban, nem adhatnak bővebb tájékoztatást.

(Nyitókép: Illusztráció)