A Momentumos politikus szüleinek kerítésére tette ki valaki az üzenetet, melyre Nemes Balázs is reagált. Közleményét változtatások nélkül osztjuk meg.

NEM TUDTOK MEGFÉLEMLÍTENI!

Vasárnap délután az alábbi képen látható “Momentumos Soros bérenc” feliratú papírt ragasztotta ki valaki a szüleim hétvégi telkére egy Pécs környéki kistelepülésen.

 Dühös vagyok, mert ez tényleg a legalja. Gyáva, aljas módon nem engem támadtak szemtől szembe, hanem a családomon keresztül. A cél egyértelmű: megszégyeníteni, megalázni, megbélyegezni úgy, hogy mindenki lássa.

Gusztustalannak tartom, hogy valaki ezzel tölti az idejét, hogy kinyomozza a hozzátartozóim mozgását és utána így próbál meg megfélemlíteni, lejárt szavatosságú kormánypropagandával.

 Senkinek ne legyen kétsége: az a szenny, amit a “köztévé” és az egyéb sunyi, alávaló propaganda sulykol, pontosan ezt a célt szolgálja. Felbujtják az erre fogékony embereket, akik vélt felsőbbrendűségük tudatában azt hiszik, hogy bármit megtehetnek.

Nagyon, nagyon rossz lóra tettek. Azon túl, hogy nem tudnak megfélemlíteni, egyvalamit biztosan elértek; sokkal motiváltabb vagyok, és sokkal elszántabb lettem.

Országszerte próbálják lejáratni, megbélyegezni az ellenzékieket, a legfrissebb példa a gyulai lejáratókampány.
Van egy rossz hírem a fideszeseknek és a kiszolgálóiknak: nem fog sikerülni. Még keményebben fogunk dolgozni.

 Minél többen vagyunk, annál jobban félnek.
 És egyre többen vagyunk.