Pécs egyik felkapott belvárosi burgerezője oldalán olvashatunk meglepő, nem mindennapos ajánlatot: azok a vendégek, akik visznek magukkal egy zöldnövényt, ingyen hamburgert kaphatnak. A ferencesek utcáján található étterem akciója meglehetősen egyedi, ám elolvasva a közleményüket egy igen szép kezdeményezés áll mögötte.

Ugyanis a Hakninál eldöntötték, hogy ők lesznek a város legzöldebb helye, és ezért kérik a vendégek segítségét, amit egy finom sajtburgerrel hálálnak meg. Klasszikus win-win szituáció, jól jár a vendéglő, hiszen szép zöld lesz a kültér és a beltér egyaránt, jól jár a vendég, hiszen egy szobanövény áráért ehet, és jól jár vele mindenki, hiszen ezáltal válhat zöldebbé Pécs belvárosa, ráadásul talán sok más hely számára lehet majd ez egy követendő példa.

Íme a Hakni közleménye az akcióról:

„Van otthon olyan szobanövényed, amelyik jó bőrben van, de már unod, sok helyet foglal, vagy útban van, de kidobni persze nincs szíved? Hozd magaddal a Hakniba és beválthatod egy sajtburgerre. MINIMUM CSERÉPBEN ÉS AZ ALÁTÉTJÉVEL EGYÜTT. EZ FELTÉTEL! Lehet kültéri évelő is, legalább beültetjük az új utcai ágyást a teraszunk közepén. 😜 Az akciót addig tartjuk, amíg mi leszünk a legzöldebb beltér a városban!!!”

Mi ezek után mást nem is tehetünk, csak megragadunk egy szobanövényt, és megkóstoljuk a hely sajtburgerét!

Kiemelt kép: Hakni Burgers