A baranyai megyei település immár harmadik alkalommal rendezi meg a Palkony Hangja Fesztivált, ami jövő hét szerdán kezdődik és a szombat estével ér véget.

A Palkonya Hangja a dél-amerikai cumbia, a jamaicai ska és reggae birodalmába kalauzol, a világzene mellett hiphop és elektronikus zene, valamint dj-k színesítik a felhozatalt – közölték a szervezők az MTI-vel.

Idén az árpaföldön rendezik meg a koncerteket, így ezen a hatalmas területen a 3-400 ember biztonságosan, kellő távolságtartás mellett tud szórakozni. Szerdán Irie Maffiával indul a buli! 

A fesztiválon mindennap délelőtt 11 órától kezdődnek a programok és az előadók egészen hajnalig szórakoztatják a közönséget. Többek között fellép az Irie Maffia, a PASO, a Los Orangutanes, a Zuboly, Saiid, az NKS, a Slow Village, a Manaky, valamint a Sör és Fű.

Mint írták, a fesztiválon a zene mellett kiváló borok, a nemzetközi gasztronómia termékei, illetve csodálatos panoráma várja az érdeklődőket a négyhektáros palkonyai szőlőskert közepén. A Haraszti Birtokon egész nap friss kovászos kenyér, pizza és más ízletes ételek sülnek-főnek.

A környezettudatosság kiemelt szerepet kap a minifesztiválon, a jegy mellé a fesztiválozók csikkgyűjtő fiolát kapnak ajándékba, emellett repoharakat és papírtányérokat használnak.

A fesztiválra a Palkonya Hangja oldalán lehet online bérletet váltani, ahol utazás és szállás tippeket is kapnak  az érdeklődők.

(Forrás: MTI)

(Nyitókép: Illusztráció)