Hétfőn délelőtt megkezdte a felkészülést a PEAC-PÉCS a 2020/2021-es idényre. A csapat délelőtt 10 órakor a Rátgéber Kosárlabda Akadémia komplexiumában találkozott, ahol egy rövid megbeszélést követően elkezdődött a munka.

Csirke Ferenc, Szentendre Áron és Nikola Obrenovic alkotta edzői hármas vezetésével tizenkét játékos kezdte meg a munkát, név szerint Sarok Nikolett, Wentzel Nóra, Kaposi Pálma, Sánta Petra, Habling Lara, Szücs Réka, Kiss Virág, Popovic Milica, Ilina Selcova, Szücs Luca és Hegedűs Rebeka. A felkészülés első néhány hetére becsatlakozott Varga Eszter is, aki majd szeptemberben utazik ki az Egyesült Államokba, ahol felsőfokú tanulmányait fogja megkezdeni. Tijana Ajdukovic-Andusic szeptember elején érkezik, ekkor fog bekapcsolódni a csapat munkájába.

A felkészülés során a délelőtti edzések helyszíne a remekül felszerelt Rátgéber Akadémia, esténként pedig a Lauber Dezső Sportcsarnok parkettáján dolgozhatnak Sarok Nikiék, de a programban szerepet kap a Mecsek is, ahol futásé lesz a főszerep.

Az első felkészülési mérkőzésre szeptember 4-én kerül sor Pécsett.