Tegnap volt Zente keresztelője a Kozármislenyi Református Templomban. – áll a család közleményében.


Nagyon szép és megható (extra sírós) szertartást köszönhetünk Nagy Maniann lelkipásztornak, akihez rengeteg közös emlék fűzi Zentét és mineket, hiszen a kezdetektől tevékenyen állt a gyűjtés és Zentike gyógyulása mellé!
Hálás szívvel köszönjük mindezt! 
Az esemény különlegessége volt Tasi Csaba orgonaművész csodás előadása is, így valóban felejthetetlen pillanatokat éltünk át!
Zente egyébként rendkívül fegyelmezetten, egyetlen hang nélkül, mondhatni áhitattal hallgatta végig szépen nyugodtan a koncertet és az egész istentiszteletet. Nagyon büszkék voltunk rá, bár igazából nem is vártam mást, hiszen tudtam, hogy ha zenét hall akkor más nem is nagyon érdekli. 
Illetve kiemelném, hogy akkor sem sírt egy pillanatig sem amikor vizes lett a bukisja, pedig véletlenül egész sokat kapott. 
Ezúton szeretnénk megköszönni keresztszüleinek Budafoki Mirának és Simone Di Stefanonak , hogy eljöttetek, és a keresztelőn túl is csodás hétvégét töltöttünk együtt! Köszönjük, hogy ennyire szeretitek és támogatjátok a mi drága kisfiúnkat. Biztosak vagyunk benne, hogy a legjobb keresztszülei lesztek! 
Illetve köszönjük az összes vendégnek, hogy velünk ünnepelt!
Nem is írok többet, meséljenek a képek, melyeket Kurdi Józsefnek köszönhetünk! – zárul a közlemény.