Brutális kegyetlenséggel kínozta meg édesanyját egy mohácsi tanár. Húsklopfolóval és palacsintasütővel bántalmazta a nőt, aki belehalt a sérüléseibe. A férfi korábban külföldön álorvosként próbált munkát találni.

Megkötözte édesanyját

Egy családi veszekedés után a tanár megkötözte, majd sokáig kínozta édesanyját. Az eset a Baranya megyei Mohácson történt.

Eldeformálódott a kloffoló

Miután megkötözte az asszonyt, Olyan erővel ütötte a fejét egy húsklopfolóval és egy palacsintasütővel, hogy a klopfoló nyele eltörött, a serpenyő pedig eldeformálódott.

Vaskampókat és késeket szúrt bele

A kegyetlen férfi ezt követően szőnyeggel takarta le az asszonyt, vaskampókat és késeket szúrt bele, majd egy mikrohullámú sütőt és székeket pakolt rá.

Pécsen fogták el

Az idős nő több óra múlva megfulladt a tárgyak súlya miatt. A férfit végül egy pécsi panzióban fogták el menekülés közben a rendőrök – írja a Bors.

Személyiségzavaros a férfi

A most zajló tárgyaláson kiderült, hogy a gyilkossággal gyanúsított F. Péter személyiségzavarral is küzd, ezért jelenleg is pszichiátriai kezelés alatt áll.

Emberölés a vád

Az ügyészség különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberöléssel vádolja a férfit, aki előkészítő tárgyalásán tagadta a bűnösségét, azt állítva, nem akarta megölni anyját.

Orvos szeretett volna lenni

A tárgyaláson a gyilkos távmeghallgatással volt jelen a koronavírus-járvány miatt. Az is kiderült a férfiről, hogy orvos-pszichiáter akart lenni, de nem sikerült az egyetemet elvégeznie.

Álorvosként keresett munkát

2006-ban már állt bíróság előtt okirathamisításért és kuruzslásért. Hamis orvosi diplomát készített magának, nevet változtatott, majd egy svájci, illetve egy németországi klinikán próbált munkát találni.

Tagadja az emberölést

A tárgyaláson mentegette magát a férfi, illetve azt nyilatkozta, nem akarta megölni az édesanyját, csupán megverte őt. A tárgyalás folytatódik.

Kiemelt kép: illusztráció