Mint ahogyan arról a BAHÍR is hírt adott bűncselekmény áldozata lett egy 20 éves férfi. A rendőrök az egyik feltételezett elkövetőt – egy 43 éves férfit – a helyszín közelében elfogták, két társát jelentős erőkkel keresik.

Hajtóvadászat indult

Információink szerint egész éjszaka tartott a hajtóvadászat és jelenleg is nagy erőkkel keresik T. Teofil 23 éves és Á. Mercédesz 22 éves pécsi lakosokat.

20 éves fiatal az áldozat

Mint ismert a rendőrök a szemle és az elsődleges adatok alapján megállapították, hogy egy 54 éves és egy 20 éves férfi tartózkodott a lakásban, ahova bement két másik férfi és egy nő, akik bántalmazták őket. Az eset során az egyik személy egy késsel megszúrta a 20 éves férfit, aki ennek következtében a helyszínen életét vesztette. Az 54 éves férfi a bántalmazás során könnyebben megsérült.

Elmenekültek

A három támadó közül az egyiküket – egy 43 éves helyi férfit – a rendőrök a helyszín közelében elfogták. A másik két feltételezett elkövető azonban – T. Teofil 23 éves és Á. Mercédesz 22 éves pécsi lakosok – a bűncselekmény elkövetése után ismeretlen helyre távozott, a hatóság elől elrejtőzött.

Elfogatóparancsot adtak ki ellenük

A felkutatásukra tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A rendőr-főkapitányság a férfi és a  elfogása érdekében 2020. november 1-jén elfogatóparancsot adott ki.

Ha bárki bármit tud

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a két körözött személy jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) a rendőr-főkapitányságon, olvasható a Police oldalán.

Frissítés:

A rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket, majd november 1-jén 9 óra 20 perckor Pécsett elfogták őket.

A 23 éves férfit és a 22 éves nőt előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra.

Nyitókép: Police