Több olvasónk is jelezte az este folyamán, hogy fokozott rendőri ellenőrzés zajlik Pécs városának számos pontján, volt olyan, akit egy rövidebb útszakaszon négyszer is megállítottak.


Olvasói információink szerint a Komlói út, Budai vámi Tesco és a gyárvárosi templom környékén ellenőriznek, de kaptunk információt arról is, hogy a város teljesen másik pontján, például a Makay úti Tesco környékén is mindenkit megállítanak, tehát úgy tűnik a város kivezető útjait figyelik kiemelten. Információink szerint mindenkit alaposan megnéznék igazoltatás közben, ez alapján nagy eséllyel keresnek valakit.

Úgy tudjuk a Budai vámnál történt bűncselekmény, feltehetően megkéseltek valakit, ám részleteket egyelőre nem tudunk. Lapunk megkereste az ügyben a rendőrséget, ahogy érkezik válasz, úgy frissítjük cikkünket.

A közösségi médiában több fórumon is gyilkosságról beszélnek, állítólag egy vitás helyzetnek lett tragédia a vége.

Frissítés

Bűncselekmény áldozata lett egy 20 éves férfi. A rendőrök az egyik feltételezett elkövetőt – egy 43 éves férfit – a helyszín közelében elfogták, két társát jelentős erőkkel keresik – olvasható a rendőrség honlapján.

A rendőrségre 2020. október 31-én 20 óra 15 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Pécsett, a Buzsáki Imre utcában az egyik lakásban egy férfit megkéseltek.

A rendőrök a szemle és az elsődleges adatok alapján megállapították, hogy egy 54 éves és egy 20 éves férfi tartózkodott a lakásban, ahova bement két másik férfi és egy nő, akik bántalmazták őket. Az eset során az egyik személy egy késsel megszúrta a 20 éves férfit, aki ennek következtében a helyszínen életét vesztette. Az 54 éves férfi a bántalmazás során könnyebben megsérült. A három támadó közül az egyiküket – egy 43 éves helyi férfit – a rendőrök a helyszín közelében elfogták. A másik férfi és élettársa elmenekült a helyszínről, őket azonosították és jelentős erőkkel keresik a rendőrök.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés elkövetése miatt indított nyomozást.

Nyitókép: Illusztráció