A pécsi és baranyai csapatok a különböző országos bajnokságokban felemás hétvégét zártak.

A PMFC például Szegedről hozta el a három pontot Rácz góljával, ezzel már negyedik helyen áll a „pamacs” csupán két pontra a feljutást jelentő másodiktól. Vas László tanítványai remek formában vannak, az elmúlt négy meccsüket is megnyerték ráadásul gólt sem kaptak azokon. A Vasas ellen folytatják Gajágék szerdán.

A Szentlőrinc hétvégéje már kevésbé alakult jól, ők otthon szenvedtek 4-1-es vereséget a Csákvártól, a szentlőrinciek jelenleg a tizenhetedik, még éppen bent maradó helyen állnak.

Az NB III középcsoportjában szereplő Kozármisleny is győzni tudott, ők a Körösladány ellen, idegenben gyűjtötték be a három pontot. Ezzel jelenleg az ötödik helyen állnak a tabellán.

Férfi kosárlabdázóink a bombaerős Falco KC Szombathely otthonában léptek pályára, és szenvedtek sima vereséget. A mérkőzés már az első félidőben eldőlt, a végeredménye 91-72. A PVSK egy győzelemmel és egy vereséggel áll a bajnokságban.

Női csapatunk, a PEAC-Pécs junior játékosokkal kiegészülve, koronavírus miatt alapembereket nélkülözve utazott el Győrbe, ahol Iványi Dalma tanítványai ellen sima vereséget szenvedtek, 88-56-ra nyertek a győriek. Érdekesség, hogy a mindössze 15 éves(!) Laczkó Sára debütált a felnőttek között, a Rátgéber Akadémia növendéke tizenhat percet töltött a pályán. Rajta kívül Csényi Anna és Drávecz Boróka is első felnőtt mérkőzését játszotta.