Mint ahogyan azt tegnap a Bahír is megírta hivatalossá vált, hogy Joe Biden lesz az Amerikai Egyesült Államok következő, mindezidáig legidősebb elnöke. A Demokrata Párt jelöltje Donald Trumpot győzte le a választásokon, és felkészülhetünk rá, hogy merőben más bel- és külpolitikát fog folytatni, mint tette azt Republikánus elődje.

Bidennek a győzelmét követően rengetegen gratuláltak, többek között visszafogottan ugyan, de Orbán Viktor is, nemrégiben pedig Péterffy Attila, Pécs polgármestere is közzétett egy posztot, amiben Biden győzelméhez gratulál.

EZEK A BAHÍR LEGFRISSEBB HÍREI

“Visszatér a normalitás a Fehér Házba. Az elmúlt négy évben a világ szuperhatalmának vezetője nem támogatta a környezetvédelmet, sokat tett a demokrácia lezüllesztéséért, nem tisztelte a nőket és nem ítélte el a rasszizmust sem. Mindezekre nemet mondott az amerikaiak nagy többsége, az USA történelmében, az elnökválasztások során senki nem kapott még annyi szavazatot, mint Joe Biden. Gratulálok és sok sikert kívánok Elnök Úr! Reméljük, hogy Magyarország is jól jár az…” – írja bejegyzésében a polgármester.

Péterffy Attila

Visszatér a normalitás a Fehér Házba Az elmúlt négy évben a vi… lág szuperhatalmának vezetője nem támogatta a környezetvédelmet, sokat tett a demokrácia lezüllesztéséért, nem tisztelte a nőket és nem ítélte el a rasszizmust sem. Mindezekre nemet mondott az amerikaiak nagy többsége, az USA történelmében, az elnökválasztások során senki nem kapott még annyi szavazatot, mint Joe Biden.