Budapesten a Madách téren a Központ nevű vendéglátóhelyen jelentek meg nagyerővel a rendőrök, ahol elmondásuk alapján

„több mint százan gyűltek össze 2021. január 22-én 18 óra után egy erzsébetvárosi vendéglátóhely előtt, ahol a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló kormányrendelet rendelkezéseit megszegve szeszes itallal szolgálták ki a sorban állókat.”


A vendéglátóegységet azonnal bezáratták 60 napra, ráadásul a tulajdonos félmillió forintos bírságot is kapott. Pontosan annyit, mintha 19,000 pedofil kép lett volna a számítógépén. Ugyanis Kaleta Gábor, pedofil exnagykövet is ilyen mértékű büntetést kapott, csak hát lássuk be, a két ügy között nem igazán van párhuzam.

A Központ munkatársai elmondták, hogy csak elvitelre adtak ki ételt/italt, a sorban állók tartották a távolságot. Ráadásul a kormány elképesztően szigorú intézkedései miatt, amúgy is nehéz helyzetbe került a vendéglátás, a 60 napos bezárás, és az 500,000 forintos büntetés aligha fog segíteni a budapesti báron. Érdekes napok jönnek, hiszen egyre több étterem, kocsma, kávézó fog önkényesen kinyitni, kíváncsian várjuk, hogy a rendőrségnek lesz-e elég embere mindenhova eljutni és büntetéseket kiszabni.