Egészen szürreális és humoros videó terjed az interneten, olyan amilyet nem látni mindennap. A helyszín Texas egy bíróság online tárgyalása, mutatjuk, aztán le is fordítjuk!

Egy polgári perben tartanának meghallgatást, ám az egyik ügyvéd egy filter miatt macskává vált. A bíró (fekete kép), nem is igazán akarja elhinni, hogy Presidio megyét egy cica képviselné, meg is jegyzi a bíró, a lehető legnyugodtabb, legtárgyilagosabb hangon, hogy

„Mr Ponton azt hiszem bekapcsolva maradt egy filter a beállításokban”

Ekkor jön az igazán vicces rész, amikor a macska melletti ügyvéd felteszi a szemüvegét, hogy ő is közelebbről megnézze az esetet. Eközben a macska-filteres ügyvéd kínjában keresi a megoldást, de láthatóan nem találja.

Ezután a macska-ügyvéd bevallja, hogy nem tud mit tenni, képtelen kikapcsolni ezt a beállítást, ő bizony itt egy cica arca mögül fogja gyakorolni ügyvédi hivatását. Hallani a lemondó sóhajt, majd beismeri, hogy ő bizony nem egy macska. A bíró megerősíti, hogy tisztában van ezzel, és még némi megoldást javasol, látszólag eredménytelenül. De azért jogosan merül fel a kérdés: tényleg nem egy macska tanulta ki a jogász szakmát, titokban?