Újabb akadályt vettek sikeresen a kozármislenyi kézilabdások: a Rinyamenti KC elleni hazai bajnokin tízgólos győzelmet arattak.

Olvasható a kozarmisleny.se hivatalos oldalán.

Múlt vasárnap még a tabella éllovasánál, a Budaörsnél vendégeskedtek, szerdán az NB I. egyik élcsapatát, a Siófokot fogadták a Magyar Kupában, hogy aztán szombaton a Rinyamenti KC-vel nézzenenek farkasszemet. Kemény, embert próbáló napok voltak ezek, de a lányok kiválóan vették az utolsó akadályt: az első félidőben eldöntötték a bajnokit. Jól játszottak, megvalósították a szakmai stáb elképzeléseit, ennek köszönhetően a támadójátékuk hatékony volt (16 gólig jutottak), és a védekezésük is működött (7 gólt kaptak). A szünet után látható volt, hogy sok van már a lábakban, nem tudták tartani a tempót, de így is növelték a különbséget, s végül kereken tíz góllal, 27-17-re nyertek.

Zdenko Kordi: – „Gratulálok a csapatunknak a megérdemelt győzelemhez, a vendégeknek pedig a korrekt játékhoz! Megterhelő hét napon vagyunk túl, hiszen ez idő alatt három mérkőzést játszottunk le. A Budaörs és a Siófok elleni meccs után komoly kihívás volt felkészülni a mai bajnokira. Nagy fizikai és pszichikai terhelést kaptak a lányok a héten, ezért fontos volt a maximális hozzáállás. Játékosaim nagyszerűen reagáltak a feladatokra, amiket kaptak, az első félidő nagy részében úgy játszottak, ahogy megbeszéltük. Úgy érzem, jó úton járunk a mutatott játékot illetően. A második félidőben kicsit többet kombináltunk, mivel látszott, hogy már fáradtabbak vagyunk. Gratulálok minden játékosom hozzáállásához, illetve a feladatok végrehajtásához! Megyünk tovább, gyakorolunk az új kihívásokra! Gratulálok, csajok!”

Kozármisleny SE–Rinyamenti KC 27-17 (16-7)
Női NB I. B Nyugati csoport
Vezette: Cseszregi Bence, Sipos József
Kozármisleny SE: Vig (kapus), Gadányi (kapus), Németh (kapus), Polics 6, Schäffer 5, Scheffer 4, Markovics 4, Grénus 3, Tobak 3, Szemmelrock 1, Linder 1, Halász, Kovács V., Hornyák, Köpösdi, Takács
Vezetőedző: Zdenko Kordi

Forrás. kozarmislenyse.hu

Fotó: kozarmislenyse.hu