Kozármisleny SE–Csurgói NKC 23-21 (14-11)

Újabb két pontot szereztek! Újabb mérkőzést nyert meg a felnőtt csapat, pedig nem volt könnyű a Csurgó elleni hazai derbi, de a lényeg az, hogy meg lett a két pont!

Jól indult a hazai kozármislenyiek számára a mérkőzés, hiszen a 8. percben már három góllal, 5-2-re vezettek. Ezt követően azonban kissé megtorpantak, és innentől kezdve érezni lehetett, hogy nagyon meg kell majd dolgozniuk a remélt sikerért. A 20. percben a vendégek ezt ki is használták és máris vezettek 9-8-ra, de a mislenyiek szerencséjére ezt nem tudták tartani, a félidőre a hazaiak helyreállították a világ rendjét, és három góllal meglépték a vendég csurgóiakat. (14-11).

A szünet után tartós lett a különbség egészen a 40. percig, ahol már öt góllal (17-12) vezettek a kozármislenyiek. Ezzel gyakorlatilag el is döntötték a meccs várható végeredményét. A hátralévő időben nagyon látszott a lányokon, hogy a sziporkázás helyett ezúttal nagyon akarják a sikert, ez pedig elég volt ahhoz, hogy megtartsák a kiharcolt előnyt, és megnyerjék a mérkőzést!

Zdenko Kordi: – „Gratulálok a csapatunknak a megérdemelt győzelemhez, az ellenfélnek pedig a korrekt játékhoz! A mérkőzésre való felkészülés során sok egészségügyi probléma hátráltatott minket, nem is tudtunk teljes kerettel kiállni. Már ennek tudatában is sokat jelent ez a győzelem. Gratulálok a lányoknak a harcossághoz, illetve a csapatszellemhez, ezzel tudtuk ma megnyerni ezt a mérkőzést!”

Kozármisleny SE–Csurgói NKC 23-21 (14-11)Női kézilabda NB I. B Nyugati csoport.
Kozármisleny, Városi Sportcsarnok, zárt kapuk mögött.
Vezette: Fehér Viktória, Kékesi Krisztina.
Kozármisleny SE: Vig (kapus), Gadányi (kapus) 1, Németh (kapus), Szemmelrock 7, Polics 4, Schäffer 2, Markovics 2, Takács 2, Péter P. 2, Tobak 2, Halász 1, Hornyák, Kovács V., Bácsalmási, Köpösdi.
Vezetőedző: Zdenko Kordi.

Forrás: kozarmislenyse.hu

Fotó: kozarmislenyse.hu