Az Azonnali.hu számára adott nagyinterjút Kunhalmi Ágnes a Magyar Szocialista Párt női társelnöke. Kunhalmi szavai alapján Puch László, az MSZP korábbi pénztárosa, erősembere – és sokak szerint oligarchája komoly bajba kerülhet, ha esetleg az ellenzéki összefogás, és az ő farvízükön evickélve az MSZP jövőre választást nyer.

Ugyanis Kunhalmi Ágnes többek között arról is beszélt, hogy:

Az oligarcháknál el kell zárni a pénzcsapot. Amit nekik kifizetnek, az sajnos már a GDP-arányosan is jelentős összeg.

Ráadásul Kunhalmi azt is elmondja, hogy sokezer milliárd forintba kerülnek ezek a szupergazdag emberek, s őket a jövőben jobban be kell vonni a közös közteherviselésbe.

Puch számára egészen biztosan kellemetlenek lehetnek Kunhalmi szavai, sőt ezek alapján az is felmerül kérdésként, hogy az MSZP esetleg szakít vele? Mindez vajon hogyan fogja érinteni a pécsi összefogás helyzetét, ahol kimondva, kimondatlanul erősen sejthető, hogy épp Puch László volt a főszponzor?

Egyébként a Fidesz-állam 1,64 milliárd forintnyi tendergyőzelmet és 315 milliós, vissza nem térítendő turisztikai támogatást szavazott meg Puch Lászlónak, ám cégei közben a parlamenti MSZP-frakciónak is számláztak. – derül ki a valaszonline cikkéből.

Nem hiába, nem egyszerű az ember élete, ha már-már Puzséri szinten áll a két tábor között, ahogy teszi azt Puch László is…

Egyébként az interjúból az is kiderül, hogy az MSZP úgy számol, hogy az előválasztáson minden harmadik választókörzetben az ő embereik fognak nyerni, szerintük Zuglóban nincs korrupció, és Kunhalmi szerint nincs olyan szocialista politikus akinek vaj lenne a füle mögött.

A teljes interjú itt olvasható el.