Ma Kozármislenyben, a Ibolya utca 6 szám alatt felállított kínáló sátorban ingyenes kóstolással egybekötött termékbemutatóra látogathatnak el az érdeklődők 13:00 – 17:00 óra között.

A város élelmiszer áruházának szomszédságában található, hangulatosan kialakított ideiglenes kínálóhelyen mennyei illatok kavalkádja közt, kellemesen sült, rusztikus, kézzel nyújtott, kívül ropogós, belül krémes sós és édes lepények választékából kóstolhatnak az oda ellátogatók.

A sós lepények széles választéka mellett finom édes lepények is megkóstolhatók. A glutén és laktóz érzékenyeknek sem kell otthon maradniuk, mert rájuk is gondoltak a lepények készítésekor. Egy kis séta, és máris kóstolható mindenféle kötelezettség mentesen a lepények széles kínálata!!

Videónk még a kezdési időpont előtt készült, tehát már biztos, hogy a „Lepényes” megérkezett Kozármislenybe, és kóstolókra vár.

Május elsejei felvonulás helyett, legyél vendég egy kóstolóra és ismerkedj a legújabb kozármislenyi kiszállítási lehetőségeke kínálatával!