Pécsi horror film érkezik a mozikba, naná, hogy a Horror Stories of Pécs jóvoltából!

Németh Józseftől H.S.O.P.Productions független amatőr filmes társulat vezetőjétől azt is megtudtuk, hogy Az örökös címen fog megjelenni előre láthatólag május végén, premierje pedig nyilvános vetítésen a Kultik Pécs Uránia moziban lesz.

Elkészült filmünk most is amatőr jellegű, ennek ellenére minden szempontból túlszárnyalja előző alkotásainkat. Ahogy eddig, most is mobiltelefonnal készítettük a felvételeket, minimális költségvetésből gazdálkodva,minden féle anyagi és technikai támogatás nélkül, önkéntes színészekkel. – mondta el kérdésünkre Németh József.

A film felvételeit tavaly júniusban kezdték el, télen 4 hónap szünetet tartottak, majd március végén újra kezdték és múlt héten fejezték azt be.

Az elkészült filmmel komolyabb terveik vannak, szeretnék pénzdíjas európai és tengerentúli film fesztiválokon is versenyeztetni.

„Szerencsére a vírus helyzet sem okozott semmilyen fennakadást a munkánk során, viszont döbbenten fogattuk a hírt, hogy Czuppon Attila, egyik alapítónk, színészünk és jóbarátunk az utolsó forgatások egyike után néhány héttel elhunyt.” – tudtuk meg Németh Józseftől.

Filmünk így számunkra sokkal mélyebb jelentéssel bír, amit az ő emlékének ajánlunk. – zárta sorait a HSOP vezetője.