Igen, jól látják és jól olvassák, a képen egy magyar kórházi reggeli látható. Nem egy részlete, hanem az egész menü: üres kenyér. Se vaj, se felválgott, se lekvár, semmi. Csak két szelet kenyér, magában. Diétás menü, ugye? Szerencsére azért fűtött talajú stadionok VIP boxokkal épülnek, vadászkiállítás is lesz, igaz egy 70 éves embernek ez volt a hétvégi reggelija az egyik magyar kórházban.

Az eset kapcsán Hohn Krisztina az LMP országgyűlési képviselője szólította meg Kásler Miklóst, aki elviekben a kórházakért (is) felelne a csontok gyűjtésén túl. Ahogy képviselő asszony írja

„Tisztelt Kásler Miklós Miniszter Úr! Tudja Ön, hogy mi van a képen? Ez egy 70 éves ember kórházi reggelije, a mai napon, Magyarországon! Igen, jól látja! Üres kenyér! Nincs hozzá semmi! Se vaj, se sajt, sem más!Tényleg így kell bánni a magyar emberrel!? Ezt érdemli, aki ledolgozta az életét?! Ennyi?! Két szelet üres kenyér…?
Ezek után mit lehet mondani?! Legyen még giga beruházás? Méregdrága vadászati kiállítás? Túlárazott Sportcsarnok? Miniszter Úr! Ugye, Ön is tudja, hogy ez szégyen?! Tegyen valamit!
Tisztelettel: Hohn Krisztina”