2021. május 24, Kozármisleny, Városháza.

Pünkösd hétfőjének délelőttjén a Kozármislenyi Nyugdíjasok Egymásért Egyesületének tagjai a Városháza előtt színes papírtulipánok kihelyezésével mondtak köszönetet korosztályuk tagjainak nevében minden értük, róluk gondoskodónak.

A mögöttünk álló, immáron több mint egy éves pandémiás időszakban tanúsított segítséget köszönték meg a kozármislenyi nyugdíjasok jelképes gesztusukkal. Köszönik a városban tevékenykedő egészségügyi dolgozóknak, a hivatali dolgozóknak, a segítőknek, az önkénteseknek az elmúlt hónapok munkáját, erőfeszítéseit.

„HÁLÁT ADNI ÖRÖM… Gondoskodást kapni, érezni a törődést, megnyugtató érzés. Ma Kozármislenyben egy „felszabadult” közösség a lelkét adva, 100 papír tulipán kitűzésével köszönte meg a róluk gondoskodó orvosoknak, az oltóponton serénykedőknek, a város vezetőinek a kitüntető figyelmet, melyben részesülhettek a pandémia „viharos” időszakában. A virágok üzennek a Városháza kertjéből. Sokszínűségük legyen jelkép! … A KÖSZÖNETÉ!” – hangsúlyozta az eseményen Tarcsay Gyöngyvér a Kozármislenyi Nyugdíjasok Egymásért Egyesület elnök asszonya.