Mint ismert 2018-ban a Baranya 1-es számú választókerületében még nem volt teljes körű az összefogás, de annál nagyobb volt a fideszes ellenszél. Mellár Tamás mégis győzni tudott. A Jobbik szerint, azóta tisztességgel képviseli a pécsieket. Nincs arra ok, hogy ezen változtassunk.

A Jobbik sajtóközleményében a kormánypártra is kitért: A Fidesz a pécsiek szemében sokszor eljátszotta már a becsületét. Nem kaphatnak még egy esélyt. A kormányváltás igénye már az önkormányzati választáson világossá vált. Azonban csak teljes ellenzéki összefogással és egy esélyes jelölttel adódik lehetőség az elsöprő erejű változásra!

Mellár Tamás egyetemi tanárként, a KSH elnökeként megtanulta, hogy a valódi eredményekhez az elszántság mellett tudás és tapasztalat is kell. Biztosak vagyunk benne, hogy elkötelezett híve az összefogásnak, munkájára szükség lesz egy kormányváltás után is.

A Jobbik szerint „Baranyát is fel kell szabadítani, mert itt is jár minden magyarnak a jólét és a szabadság! A tolvajoknak pedig az elkerülhetetlen elszámoltatás!”