Harmincötmillió forintért most megszerezhető a Batthyány család egykori kis kastélya. A ingatlanbazar.hu oldalán lehet rábukkanni a hihetetlen hirdetésre. A felújítás előtt is impozáns épület egykor a magyarországi történelmi család tulajdonában állt. Az igazi kis kincsnek számító épület már többször cserélt gazdát, hiszen négy évvel ezelőtt mindössze 16 millióért árulták ugyanezt az ingatlant.

 „KISKASTÉLY, MOST MÉLTÁNYOS ÁR ALATT ELADÓ!!! Szepetneken – Nagykanizsa közelében – 365 m2-es, az 1800-as évek végén klasszicizáló stílusban épült, FELÚJÍTANDÓ állapotban lévő volt Batthyány kastély eladó. Az épület földszintjén 3 szoba, konyha, wc, közlekedő és lépcsőház található. Az emeleten 3 szoba, nappali panorámás terasszal, közlekedő, wc, fürdőszobának előkészített helyiség, lépcsőház vannak. Az épület alatt nagy boltíves tágas pince van. Az épület felújítását a tulajdonosa már elkezdte, a tetőszerkezet kijavításra került, valamint a felső szinten lévő helyiségekben a nyílászárók ki lettek cserélve, a padozat lett felújítva. A fűtés jelenleg 3 cserépkályhával megoldott az emeleti részen. Telek: 7.000 m2”

Remélhetőleg hamarosan avatott kezek közé kerül ez a kis zalai ékszerdoboz, és remélhetőleg őrzi majd az egykor itt élő ősök dicső emlékét. Azt hiszem többen is boldogan töltenénk benne nyugdíjas éveinket!

Fotók: ingatlanbazar.hu