Bognár Szilviával politikailag kegyetlenül leszámoltak a héten: mint ismert a korábbi alpolgármestert saját pártja árulta el, posztjáról leváltották, ám úgy látszik mindez nem elég, egzisztenciálisan is megpróbálhatják ellehetetleníteni őt és a családját.

A Pécs Aktuál úgy tudja, hogy Bognárt a régi munkahelye a Tüke Busz nem veszi vissza, ráadásul mindezt „felsőbb jelzésre” teszi a városi cég, írja a lap. Azonban a bosszú itt még messze nem ért véget.

Bognár Szilvia férje eddig a Pannon Filharmonikusok gazdasági vezetője volt, információink szerint a munkájára mindeddig nem volt panasz, azonban Horváth Zsolt kirúgta őt, szerencse a szerencsétlenségben, hogy a vezető poszt miatt három hónapos felmondási idő, és további három hónapnyi végkielégítés jár az 57 éves férfinak. Azt persze nem tudjuk, hogy a két eset között van-e összefügés, de minimum gyanús a helyzet.

A politikában olyan előfordul, hogy valakit leszednek, még az sem egyedi eset, hogy a nyilvánosság előtt alázzák meg, de az ilyesfajta bosszú, amikor valakit nem csak politikailag, hanem anyagilag is megpróbálnak ellehetetleníteni, ráadásul az egész családjával együtt, egészen szürreális eseménye a magyar közéletnek. Bognár Szilvia – ha jól tudjuk – három gyermek édesanyja.