Érdekes videó kering a világhálón a Költségvetési Bizottsági ülésről, amit Hohn Krisztina országgyűlési képviselő osztott meg közösségi oldalán. A videón V. Németh Zsolt reakciója látszik, amit az ellenzéki az ellenzék költségvetési módosító indítványára adott.

„Mindenképpen érdemes megnézni az alábbi videót, mely tökéletes példája a kormánypártok felháborító viselkedésének, kommunikációjának. Arrogancia, agresszió, arcátlanság, alattomosság…” – kommentálta a az elhangzottakat bejegyzésében Hohn Krisztina, országgyűlési képviselő.

A videóhoz egyéb megjegyzést nem fűznénk hozzá, mindenki el tudja dönteni, hogy mennyire tud azonosulni a videóban szereplő stílussal, és vajon van-e helye ennek az ország költségvetését meghatározó tárgyaláson. Mi összeszedtük a legütősebb mondatokat belőle:

  • „A szerepek ki vannak osztva, nagyon jól tudják mi lesz ennek a végeredménye, azt is tudják, hogy különböző ellenzéki szerepek vannak, és persze saját politikai támogatóiknak meg tudnak felelni, sokféleképpen, egyben biztosan nem, hogy valamit is el tudnak intézni, egy táblát fessenek ki talán, ez a szint.”
  • „…Csipike az erdőben is azt hitte, hogy valami függ tőle, aztán semmi sem függ tőle, tehát két téglát nem tud ellenzéki képviselő megmutatni, ami rajta múlik…”
  • „…az ellenzéki képviselőnél haszontalanabb csak a független ellenzéki képviselő, na Ő végképp nem tud semmit elintézni”

Hohn Krisztina V. Németh Zsolt beszéde után az ülésen reagált az elhangzottakra, felkérte V. Németh Zsoltot, hogy őrizze meg hidegvérét, és tisztelje meg a Bizottsági ülést azzal, hogy nem sértegeti az ellenzéki képviselőket.

„Elhiszem, hogy bosszantja, hogy itt vannak ellenzéki képviselők de minket ezért küldtek ide, hogy próbáljuk a lakosságnak és a különféle társadalmi csoportoknak az érdekeit képviselni” – reagált Hohn Krisztina az elhangzottakra.