A június 22-én kilenc év börtönbüntetésre ítélték a férfit gyermekprostitúció kihasználásának bűntette és gyermekpornográfia vádjával.

A 24.hu szerint a férfi az ítélethirdetés után felakasztotta magát a zárkájában lévő mosdóban, és búcsúlevelet írt tette előtt. Ügyvédje elmondása szerint, írásában a férfi a súlyos ítéletre hivatkozott.

„Az ügyfelem valóban öngyilkos lett, a zárkájában lévő mosdóban oltotta ki az életét. Ugyan többen is voltak a cellában, de erre a helyiségre senki nem láthatott rá, így elkerülhetetlen volt a tragédia. Nem tehetett róla senki” – nyilatkozta a Blikknek a férfi védője, dr. Benkő Péter.

A Győri Törvényszék korábbi tájékoztatása szerint a férfi március 30-án a Boylove Boylove” és a „bboylove8” felhasználó neveket használva vette fel a kapcsolatot egy számára ismeretlen személlyel, akiről korábban megtudta, hogy kiskorúakat közvetít szexuális cselekmények elvégzése céljából. A férfi az üzenetváltások során egy 10-11 éves fiút keresett orális aktus és közösülés érdekében.

És vajon mi lehet a közvetítővel?

Fotó: RTL