Míg a Fucsovics Márton, Stefano Travaglia páros a második fordulóban búcsúzott a wimbledoni teniszbajnokságtól, pedig Fucsovics egyesben pénteken a kilencedik kiemelt argentin Diego Schwartzmant búcsúztatva jutott nyolcaddöntőbe, ahol az ötödikként rangsorolt orosz Andrej Rubljovval találkozik hétfőn. Addig a magyar, olasz duó szombaton a hatodik helyen kiemelt Rajeev Ram, Joe Salisbury amerikai, brit kettőssel találkozott, és 65 perc alatt kikapott.

A neves eseményről az angol királyi család tagjai sem hiányozhattak, hiszen köztudott, hogy a királyi család tagjai természetesen teniszrajongók, és amikor csak tehetik, kilátogatnak valamelyik fontos mérkőzésre.

Legutóbb Katalin hercegné is feltűnt a színen, és bár hivatalos dresszkódja nincs a teniszmérkőzéseknek, azért Katalinebben az esetben is gondosan válogatta össze a csinos kis szettjét. A hercegnétől megszoktuk, hogy minden megjelenése nagyon sikkes, ahogyan most is, amikor egy sötétkék alapon fehér pöttyös Alessandra Rich pliszírozott szoknyát visel sötétkék blézerrel, fehér pólóval és fehér kiegészítőkkel.

Forrás: mti.hu

Fotó: Fotó: Getty Images