Rengetegen nevezik így azt a 21 éves fiatalembert Cameron Herrint, aki 2018 májusában elgázolt egy 24 éves anyukát és annak 1 éves kislányát. Mindezt akkor, amikor egy barátjával illegálisan versenyeztek. A barátjának ugyan sikerült kitérni az útról, azonban Cameron elgázolta az anyukát és a kislányt.

A bíróság a napokban döntött az ügyéről. Az áldozatok családja a legmagasabb büntetést kérvényezte a fiúnak, aki ezt majdnem meg is kapta. 24 év letöltendő börtönre ítélték Cameront, aki feltételesen 2045-ben kerülhet szabadlábra.

A fiatal fiút annak ellenére, amit tett, lányok milliói kezdték el imádni a kinézete miatt. Sokan nem gondolnák, hogy ekkora büntetést érdemelne.

„Nagyon gyakran, egy előre eltervezett gyilkosságért nem kap ennyit egy embert? Na, és a sorozatgyilkosok?” – olvashatjuk ezeket a mondatokat több portálon is, de leginkább a Tik-tok az, aminek ezt az ügyet sikerült felkapnia. Szinte már csaták zajlanak a komment szekcióban arról, hogy vajon mennyire is bűnös ez a fiú?! Hiszen az anya egy forgalmas úton, nem zebrán akarta áttolni a gyermekét a másik oldalra, a fiú megbánta, amit tett.

Hogy vajon ténylegesen mit érez ő és az áldozat családja, ezt talán soha nem fogjuk megtudni. Ő pedig valószínűleg nem is sejti, hogy ez ő büntetésének mértéke mekkora port kavart a mediaban.

De az ilyenkor realizálódik az emberben, hogy milyen könnyen megtörténik a baj, ami akár több család életét is örökre megváltoztatja.