Tegnap sajtótájékoztató keretében mutatta be új játékosait a Kozármisleny Sportegyesület NB I/B női kézilabdacsapata. Kovács Tamás, a kézis egyesület elnöke rámutatott, hogy szép idényt zártak az idén, de az előttük álló idényt még szebb eredménnyel szeretnék majd zárni.

„Terv: a felsőházba kerülés!”

– határozta meg a célt a kozármislenyi kézilabdások elnöke.

A megjelent sajtó képviselőit a Kozármisleny SE elnöke biztosította arról, hogy az előttünk álló idényben folyamatosan adnak majd okot az állandó média megjelenésre, és egyben biztosította a megjelenteket, hogy akár sajtótájékoztató, akár hírfolyam, akár interjúk keretében állnak a megyei sajtó képviselőinek rendelkezésére.

Zdenko Kordi vezetőedző a változások kapcsán megjegyezte, hogy : „A célokat közösen határoztuk meg a vezetéssel. A játékosokkal történő megbeszélések pedig holnap már arról fognak szólni, hogy valójában hogyan is tudjuk megvalósítani ezeket a terveket. A csapattal közösen, apró lépcső fokonként haladva, biztosan el tudjuk érni a kitűzött célokat. Pillanatnyilag a legnagyobb kihívást az új játékosok beépítése jelenti a meglévő csapatunkba. Új játékosaink vannak, és az, hogy ők milyen szintű erősítést képviselnek, illetve jelentenek a jelenlegi kozármislenyi csapatnak, azt majd a munka során látjuk, tapasztaljuk meg, közös erőfeszítéseink eredménye pedig a bajnokságban igazolódik be.”

Új játékosként Brettner Zsófi Egerből, Lengyel Leonetta Kecskemétről, Ferenczi Annamária a Vasasból, Varga Niki Szombathelyről, Tóth Ivett Csurgóról és hatodikként még Bánhidi Barbara érkezett a Kozármisleny SE csapatába, hogy erősítse a mislenyi lányok mezőnyét.

„A Vasassal az előző szezonban bajnoki címet ünnepeltünk a Keleti csoportban, most szeretném ugyanezt átélni új csapatommal a Nyugatiban is! Bízom benne, hogy sok játéklehetőséget kapok és fejlődni fogok Mislenyben.” – nyilatkozta a csapat új kapusa, Ferenczi Annamária.

A kozármislenyi felnőtt csapat nyári felkészülési programja:

2021.08.11. szerda Hajdúnánás (NB IB Kelet) – Kozármisleny SE, felkészülési mérkőzés

2021.08.18. szerda Kozármisleny SE – Orosháza (NB IB Kelet), felkészülési mérkőzés

2021.08.21. szombat Kozármisleny Se – TEMPÓ SE (NB IB Kelet), felkészülési mérkőzés

2021.08.28. szombat Szombathelyi KKA (NB I) – Kozármisleny SE, felkészülési mérkőzés

2021.09.04. szombat Kozármisleny – Pénzügyőr SE (NB IB Kelet), felkészülési mérkőzés

A mérkőzések pontos kezdési időpontjai még kialakítása alatt!