2021-ben „Városligeti Napok Kozármislenyben” címmel kerül megrendezésre 2021. szeptember 10-11-12 napokon a Kozármislenyi Városnap. A várossá válás második napi ünnepségeinek, a helyi Művelődési Központ, és a környező liget ad otthont, a Pécsi utca 1 szám alatt.

A kora őszi kozármislenyi levegőt kellemesen belengő pörkölt illatok mellett tematikusan három helyszínre koncentrálódnak a szombati ünnepi műsorok. A Mislenyi Pódium az előadó művészetnek, a Családi Liget a legkisebbeknek, míg a Tóparti Szórakozás a játéknak, a vidámságban, a bohókás kedvnek ad teret. Az ünnepi műsorok mellett az ovisok a Művelődési Központ udvarán tölthetnek el kellemes perceket, a csendesebb, komolyabb szórakozás kedvelői pedig a teraszon hallgathatnak közkedvelt dallamokat.

Néhány példa a szombati programkínálatból:

8:00 órától XII. Bográcsos Kakaspörkölt Főző Verseny

21:30 órakor a városi ünnepségsorozat fénypontjaként TŰZIJÁTÉK!

21:40 órakor pedig kezdetét veszi az utcabál a 4ForYou zenekarral!

MISLENYI PÓDIUM szombati programjai:

13:00 órakor a Kakaspörkölt Főzőverseny eredményhirdetése a színpadon.

14 – 16 óra között a színpadon mutatkoznak be a kozármislenyi civilek dallal, tánccal.

16:30 órakor Tamás Éva Játéktára ad szórakoztató műsort az ünneplő gyermekseregnek.

17:30 órakor Hangszerbemutató és hangszer simogató.

19:00 órától Tóth Vera műsora, „Mennyit ér a nő?” címmel ad műsort, amely egyben egy kis Cserháti Zsuzsa mini-koncert is.

19:40 órakor a Produceller produkciójában lesz látható és hallható a „Szívhangok” Máté Méter Emlékkoncert.

CSALÁDI LIGET szombati programjai:

9:30 – 12:00 óra között „Ébredj Misleny!” címmel Mesekuckó és Pöttöm kert keretében szórakoztatja a legkisebbeket Nagy Mariann református lelkészasszony, és a Kozármislenyi Védőnők csapata.

TÓPARTI SZÓRAKOZÁS szombati programjai:

11:00 – 19:00 óra között a Művelődési Központ szomszédágában található tóparton szabadtéri játékokkal múlathatják az időt kicsik és nagyobbacskák.

11:00 – 21:00 óra közötti időszakban a Városligeti Napok keretében VIDÁMPARK is szolgálja a szórakozni vágyó látogatókat.

15:30 órakor az óvodás korosztályt ZENEOVI várja a Művelődési Központ udvarában.

17:30 órakor a Pannon Szimfonikusok kamaraformációja nyújt kellemes perceket a zenekedvelő közönségnek a Művelődési Központ teraszán.

A szervezők felhívják az ünnepi műsorra érkezők figyelmét, hogy a színpadi programok látogatásához szükséges a védettségi igazolvány!