Harmincegy csapat indult az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság által rendezett IV. Tükörponty BM Országos 24 órás Csapat Horgászversenyen. A megméretést szeptember 10-én és 11-én rendezték meg a Majosliget Pihenő- és Horgászparkban.

A versenyen indulókat Markos Zoltán tűzoltó ezredes, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság gazdasági igazgató-helyettese, az OKSE elnökségi tagja köszöntötte, aki maga is versenyzőként vett részt a rendezvényen.

A háromfős csapatok két horgászbottal versenyeztek. Az indulók három szektorban horgásztak, a szektor első helyezettjei kerültek az összetett csapatverseny első három helyére.

A harmincegy csapat összesen 1555,94 kilogramm halat fogott ki. A horgászok mindvégig sportszerűen, sportemberhez, sporthorgászhoz méltóan viselkedtek.

A IV. Tükörponty BM Országos 24 órás Csapat Horgászverseny eredménye:

Szektor 3. helyezést elértek: 

Tinca Tinca 52,76 kg

Dovit Team 88,67 kg

Zugló HBM 153,07 kg

Szektor 2. helyezést elértek:

Csali Team 93,49 kg

Mosonmagyaróvári Tűzoltók 66,63 kg

Erzsébeti Pernyetiprók 156,28 kg

Abszolút 3. helyezett: Szigetszentmiklósi RK 108,77 kg

Abszolút 2. helyezett: Tatabányai Tűzoltók 108,87 kg

Abszolút 1. helyezett: LO-VÉ Carp Team 237,5 kg

Legnagyobb hal kifogója: Katona László (Kormos Kukacok): 8,43 kg 

A rendezvény fő támogatója az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület volt. A serlegeket és az érmeket a Magyar Rendvédelmi Kar, a verseny etetőanyagát és a díjakat a DOVIT Kft. biztosította.

Forrás: katasztrofavedelem.hu

Fotó: FKI