A pécsi főgyűjtő csapadékcsatorna kivitelezése, szeptember 15-én, vagyis a holnapi napon, a munkaterület átadás-átvételi eljárással megkezdődik ezért a műjégpálya előtt, a Veress Endre utca déli oldalán forgalomkorlátozás lép életbe.

A forgalmat, amely váltakozó irányú, természetesen segítséggel, jelzőlámpával irányítják majd, továbbá a műjégpálya előtti buszmegállót, 100 méterre nyugati irányba áthelyezik.

A mélyvonali csapadékvíz-elvezető rendszer fejlesztéséhez kapcsolódóan, a munkálatokkal teljesen összehangolva Pécs egyik legforgalmasabb szennyvíz gyűjtőcsatornájának korszerűsítése is elkezdődik szeptember 20-án a Veress Endre utcában. A Tettye Forrásház kicseréli az Ybl Miklós utca–műjégpálya közötti rossz állapotú szennyvízvezetéket, ezzel együtt az Ybl Miklós utca–Szőnyi Ottó utca közötti ivóvízvezeték is megújul. Itt a munkavégzés ideje alatt útszűkületre lehet számítani, a kanyarodás a kihelyezett jelzőtáblák szerint történik. A Szőnyi Ottó utca a Páfrány utca felől zsákutca lesz. – írja a Pécs Aktuál.

Kiemelt kép illusztráció