Hétvégén házasodott össze a nemzet gázszerelője, Mészáros Lőrinc, és Várkonyi Andrea. Eközben Sir Rod Stewart a feleségével együtt Budapesten járt, és a kiváló zenész egy privát koncertet is adott, derült ki az énekes feleségének, Penny Lancasternek az Instagram oldaláról. Rod Stewart hivatalos honlapján nem volt feltűntetve koncert, azonban ő is azon fellépők közé tartozik, akik vállalnak privát bulikat, vélhetően jó sok pénzért. Egyre inkább gyanús, hogy Mészáros Lőrincék lagziján lépett fel Sir Rod Stewart, a Blikk tudósítója szerint például valaki a lagzi során felkiáltott, hogy

 Atyaúristen, atyaúristen, ez Rod Stewart!

Ha pedig megnézzük alaposan a fotókat, akkor kijelenthetjük: Rod Stewart és bandája pontosan olyan kordonos helyen volt, mint amilyen Mészárosék lagziján is látható volt. Ez persze lehet véletlen is, de valljuk be arra egyrészről kicsi az esély, másrészről nem sok magyar állampolgár tudná kifizetni a világ egyik leghíresebb zenészét.

A fekete fólia és a kordon az, amit figyelni érdemes, mutatjuk a Blikk egyik fotóját a helyszínről:

Érdekesség, hogy a Despacito című dalt szerző Luis Fonsi és teljes bandája szintén Budapesten járt a hétvégén, azonban hivatalosan ők sem léptek fel sehol. Előfordulhat persze, hogy Fonsi, és a teljes csapata (a koreográfus és a táncosok is itt jártak), épp most kívánt nyaralni egyet Budapesten, de legyünk őszinték: ez sem tűnik túl életszerűnek.

Mindenesetre nem lehet rossz egy olyan lagzi, ahol Rod Stewart és Luis Fonsi játssza a talp alá valót. Igaz, olcsó se.