Interjút készített Herczeg Zoltán divattervezővel a Szabad Európa, a cikk teljes egészében a https://www.szabadeuropa.hu/a/herczeg-zoltan-interju-politika-szijjarto-rogan-korrupcio-divat-marki-zay-peter/31541494.html oldalon érhető el.

A „Tudod, mit? Legyen az, hogy kapsz háromszázmilliót, visszaadod a felét, és a másik felével azt csinálsz, amit akarsz. A pénz feléért cserébe nem fogunk téged elüldözni. Jól jár, aki visszakapja, jól jár, aki megkapja” – mesélte a divattervező, hogy működnek az állami támogatások”

Korábban a Mindenki Magyarországa Mozgalom politikusainak adott divattanácsokat, bár Hadházy Ákossal és Magyar Györggyel meggyűlt a baja. Az elmúlt tizenegy évben nem kapott állami megrendelést, de nem is bánja, mert szerinte azzal csak zsarolhatóvá válna, hiszen az országban intézményesült a korrupció. Divattervezőként szúrják a szemét Szijjártó Péter elasztikus ingei és Rogán Antal méregdrága öltönyei. Interjú Herczeg Zoltánnal huszonöt éves dizájneri múltjáról, a hazai politikai viszonyokról és arról, miért ábrándult ki Márki-Zay Péterből.

Forrás: „Copyright (c) 2020. RFE/RL, Inc. Az újraközlést engedélyezte: Radio Free Europe/Radio Liberty, 1201 Connecticut Ave NW, Ste 400, Washington DC 20036.”

Fotó: facebook