acsmanik Attila és kutyája történetét több mint harmincezren követik a TikTokon. A fiatal egri fiúról korábban az újságok úgy írtak, mint tehetséges focistáról, azonban néhány éve a labdát már csak a kutyájának rúgja. Kutyája, Zsömi inkább egy szuperhős, mintsem egy hétköznapi eb, ugyanis messziről megérzi, ha gazdája rosszul lesz. Attila hároméves kora óta cukorbetegséggel küzd.

A kutyakiképzés ideje alatt Zsömivel együtt tanulták meg kezelni a betegséget, azonban nem ez volt az egyetlen démon Attila életében.- Hirdetés –

Ha meglátjuk ma őket az utcán sétálni, elválaszthatatlannak tűnnek egymástól, de nem volt ez mindig így. Nem hiába mondják, hogy gyakran az ember jobbik énjét a kutyák hozzák felszínre. Három éve, hogy Attila kutyákra cserélte a labdát és a képzéseiben inkább az embereket próbálja megtanítani arra, hogy egy kis odafigyeléssel a kutyájukból nem csak egy rendes háziállat, hanem sokkal több is lehet.

Domán Dániel kisfilmje egy remek párosról, egy csodás jellemfejlődésről és arról, hogy szarni a közhelyekre, de a kutya tényleg az ember legjobb barátja tud lenni.

https://youtube.com/watch?v=o4xFlM7rr4w%3Ffeature%3Doembed

via, Jövő Tv

(Egriügyek.hu)