A Lejátszó legújabb adásában két Drag Queen előadóművészt hívott meg a Jövő Tv, hogy arról faggassák őket, hogyan jött az ötlet, hogy sminket és női ruhát öltve közönség elé álljanak. Meglepő élettörténetek családról, hétköznapokról és kicsit a közéletről is D Michellel és Sa’soonnal, akikkel már találkozhattatok a Drag Queen Hungary-n forgatott riportunkban is.

Ha érdekel a bővített másfél órás adás, fizess elő a donably.com/jovotv oldalon és a többi korábbi adáshoz is hozzájuthatsz.

A játék leírása röviden:

Ebben a társasjátékban a játékosok meg akarják úszni, hogy robbanó cica kártyát húzzanak a pakliból, ugyanis ekkor kiesnek. Hogy ezt elkerüljék ravasz trükköket vethetnek be: lapokat csennek egymástól, megakadályozzák kártyák kijátszását, a megfelelő pillanatban újrakeverhetik a paklit, de ha van náluk, használhatják a hatástalanító kártya is, amivel a robbanást kivédhetik és megmenekülhetnek a kieséstől.

A mostani epizódból a játék mellett még arra is fény derül, hogy ma hol lépnek fel a Drag Queenek, illetve hogyan jutnak el egyik helyről a másikra amikor beöltöznek?

Érdekes és vicces sztorik nem mindennapi emberektől, akiken keresztül jobban megismerhetjük a sokak számára még ismeretlen művészi világot. Tartsatok velünk!

Ha tetszett a videó, ne felejts el feliratkozni YouTube csatornára sem, valamint megköszönik ha támogatásoddal hozzájárulsz a Jövő TV működéséhez.